mandag den 4. juni 2012

Dejlig weekend i Staudehaven!

Så var jeg i Staudehaven ved Vissenbjerg på Fyn og sælge lidt planter og håndarbejde her i weekenden!
Selvom vi trænger temmeligt til vand i haverne på disse kanter, så var jeg bare glad for at vejret holdt tørt og solen skinnede mellem skyerne.

Jeg har haft rigtigt travlt op til denne weekend, både med at strikke men også med at passe småplanter til salget. Jeg begik en fejl, jeg gravede først staudeplanterne op i fredags, så de fleste planter hang gevaldigt. Heldigvis var det havemennesker der kom, så de kendte godt fænomenet og viste at planterne bare lige skal have et par dage til før de rejser sig igen, pyhh!!!
Jeg fik nu også en del bemærkninger om, at de så tørstige ud, før jeg fortalte at de bare var nyopgravede, så sagde de næsten alle 'Nååhhh, ja så hænger de jo lidt!'

Jeg solgte en del viskestykker og karklude, og så har arbejdet og de ømme håndled da ikke været forgæves...

Jeg har i forbindelse med mit håndarbejde startet en ny blog til formålet. Den er stadig under opbygning, så der er ikke meget at se endnu, men det kommer inden længe og jeg glæder mig til at få gang i den.
Se den her: http://en-engels-flid.blogspot.dk/

Jeg glæder mig også til at få tid til haven igen. Jeg har tusind ideer og der skal laves flere siddesteder, det mangler der og nå ja så er der jo lige alt det andet praktiske, som at male, save og hamre...

Vi ses!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar