lørdag den 29. december 2012

Drivhusprojekt!

Ja nu er det jo ikke helt normalt at bygge drivhuse om vinteren, tænker du nok og det har du jo nok også ret i... Ikke desto mindre, var jeg på byggepladsen (i arbejdsværelset) igår og resultatet blev et drivhus til køkkenet...

Hvem siger, Ikea's ting er svære at samle... Drivhuset fik jeg i julegave og jeg glæder mig til, at få plads til det ved køkkenvinduet. Lige nu er der fyldt op med overvintrene pelargonier, stiklinger i vand og krukker med krydderurter.

 

Mod alle ods og i et nyt forsøg, plantede jeg purløg og persille, efter at have frosset toppene ned - det ku' jo være og se nu bare, hvor ivrigt purløget er vokset. Om vinteren hænder det ofte, at ens hvidløg spirer og sådan et havde jeg liggende. Det blev sat ovenpå jorden sammen med persillen og vups, har jeg det lækreste drys igen. Uhmm, dejligt!
4 kommentarer:

 1. Genialt ;) tillykke med udbygningen :)

  SvarSlet
 2. Du er da genial tak for kikket, hvor stor er dette drivhus egentligt for så vil jeg suse ud og købe et....;-))

  SvarSlet
 3. Hej Grethe
  Det er ikke så stort - 45 x 22 x 35 cm (længde x bredde x højde) - men det er rigtig sødt. Jeg burde have vist det med planter i, sorry. Der kommer nok et indlæg med planter i drivhuset senere!

  SvarSlet