søndag den 19. februar 2012

Min blog heder Overgartneren fordi, det kalder min mor mig nu til dags, hvor hun er blevet lidt for slidt i kroppen til selv, at kunne passe en stor have, så især det grove arbejde og planlægning er lagt på mine skuldre nu. Ikke at jeg begræder det, for jeg elsker at lave nye bede og plante om og flytte rundt, alt efter hvad der lige nu passer bedst. Så det er på ingen måde en pligt eller for kun at hjælpe en ældre dame, men fordi jeg elsker det og faktisk ikke kan undvære det.


Jeg har tænkt mig, at jeg vil bruge denne blog til at fortælle om mine erfaringer i haven fra nu af og i den tid der kommer. Jeg har nok altid været have eller natur menneske, for så langt som jeg kan huske tilbage har jeg været med i haven og lagt tulipanløg og høstet i drivhuset og selvfølgelig slået en græsplæne eller 100 :o)


Min have starter gerne inde i mit køkkenvindue med såning af diverse og i år skal det ikke være anderledes og jeg glæder mig hvert år som et barn til atter en gang, at opleve miraklet ved at lægge et frø i jorden og ser en plante komme op.


I dag har jeg netop købt ind til at så sommergulerødder og så købte jeg frø til ærter og radiser, som jeg har tænkt mig at spise skudene af indtil jeg kan komme i haven.


Jeg skal dog lige have forberedt bedene med kompost og gravning osv. så der går også lige tid med det, men hvad gør det, det er jo skøn terapi for en haveelsker :o)


Jeg ser frem til at bringe alle mine både gode som mindre gode historier om min have til jer :o)


De bedste hilsner fra Vibeke

2 kommentarer:

 1. Hej Vibeke,
  Velkommen i haveblogland. Jeg kigger forbi en anden gang igen og ser hvordan du får gang i indlæggene. Har du taget billeder sidste sommer, så vi lige til start kan se lidt fra din have?
  Spørg endelig om hjælp hvis der er nogen funktioner du ikke kan finde ud af, men kan se at vi andre bruger dem. f.eks. at linke i teksten eller at linke under billed i margenen. Send mig en mail på irishaven.berit@gmail.com

  SvarSlet
 2. Velkommen i blogland.
  Jeg glæder mig til at følge med på din blog.
  Ha` en god aften.

  SvarSlet