søndag den 25. marts 2012

Pardon my French - pokkers også!!!

Tjah nu troede jeg jo lige at alting ville gå nemmere med min mors PC, da den kun er to år gammel, men nej, jeg kunne ikke lægge mobil programmet ind på den heller. Jeg har ellers taget en del billeder som jeg havde glædet mig til at oploade, for at vise jer min have men nej, det kunne ikke lade sig gøre.
Jeg prøver igen en af dagene, men jeg har ikke det store håb for det, desværre!!!

Idag fik jeg ellers gravet et af bedene og gravet egen kompost ned. Derpå fik jeg sat stikløg til salatløg, sået sommergulerødder, pastinak, skoxonerødder og forårsløg, som jo nok blir til sommerløg, men pyt.

I det næste bed, står der nogle stauder der skal flyttes og så skal der såes spinat som ikke bryder sig særligt om varme ved spiring. Jeg har også nogle hestebønner der skal i jorden og det er jo nu, så lur mig om ikke jeg tager en tørn i haven i morgen igen. Nårh, ja og så glemte jeg lige at nævne radiserne, så jeg har faktisk travlt.

Håber snarligst på fotos fra haven...

Go' havefornøjelse


2 kommentarer:

 1. Vi venter gerne på dem.

  Jeg har ikke hverken sået eller sat noget i haven endnu og er stadig i gang med oprydningen, som ellers skulle have været foregået i efteråret. Sådan er det hvert år - men om en månedstid begynder alting at lysne :)

  SvarSlet
 2. Tjah, jeg har selv været rundt og klippet det visne ned og revet blade ud af bede.
  Det eneste jeg har gjort tidligere i år, er at skuffe bede igennem i håb om at gøre ukrudt og lugning nemmere i år, men lad os nu se :o)
  Jeg har måske nok været tidlig med såning i år, men det er erfaring fra andre år om at sommeren begynder tidligere end kallenderen egentlig siger, så det er bare et sats...

  SvarSlet