lørdag den 5. januar 2013

Farver til ukrudtet!

Men jeg kan jo ikke stå for dem...Jeg har en bagtanke med dette orgie af skønne farver. De sidste par år er der blevet lidt tomt nogle steder i haven og det er kun til lige at invitere ukrudt og alt for mange gymnastiske øvelser, så derfor har jeg tænkt mig, at plante tæt. Aurikler breder sig heldigvis hurtigt og nemt, hvis man lige hjælper dem lidt med gødning og deling af gamle planter. Jeg har ikke helt besluttet mig for, om de skal faveopdeles eller plantes efter komplimenteringsfarve, men det er jo heller ikke tid til udplantning endnu, så den tid den glæde!
Vi har nogle stærkt gule i haven i forvejen, så dem ville jeg ikke købe flere af, men en enkelt bleggul blev der plads til.

Jeg er ellers ikke god til orkideer, men jeg kunne altså ikke stå for denne skønne lille sag i sart lyserød med mellemstore/små blomster og ærlig talt til den nette sum af 40,- kr., så kunne den da ligeså godt glæde mig som en anden...14 kommentarer:

 1. Jeg holder meget af aurikler i haven og som du siger, så er de gode til at brede sig. Skønne "farveklatter" du har købt, måske jeg skulle finde et par stykker - nu jeg skal ud at handle i supermarkedet :-)

  Jeg så på en anden blog, at du nævnte, at du gerne vil have flere kommentarer. Jeg kan anbefalde dig at fjerne det trin, hvor man skal indtaste et ord og et tal for at komme videre med en kommentar. Jeg har været uden i et par år og jeg har fået i alt 3 spam-kommentarer, så jeg oplever ikke problemer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne
   Tak for tippet - jeg vidste ikke at det var slået til, det vil jeg da hurtigst muligt få slået fra, det er jo helt unødvendigt ;o)

   Slet
 2. Det er rigtige dejlige farverige blomster, som passer til at skyde et nyt år ind. De har altid stået her i januar måned, men i år har 2 "damp"-katte invaderet hjemmet, så alle potteplanter er forvist.

  Ja dejligt at få fjernet de pokkers koder, som man som regel skal indtaste op til flere gange, fordi de er ulæselige.

  Godt nytår :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg beklager det med de koder, men det er så sjældent at jeg lægger kommentarer til mig selv... ;o) Så jeg vidste det faktisk ikke!
   Jeg nød virkelig blomsterne her i formiddag, jeg var så heldig at solen skinnede lidt for mig.
   Godt nytår til dig også

   Slet
 3. Primula er vitaminer til vore trætte vintersjæle, og dem kan vi ikke få for mange af. Jeg har også lige købt vitaminer med hjem ;o).

  Dejligt dine koder er væk nu ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vitaminer er ikke kun godt for kroppen også for sjælen og jeg nyder dem i fulde drag.
   Go' Søndag!

   Slet
 4. Ja primulaer i alle de søde farver er svære at stå for. Din orkide er også rigtig sød, og den vil du have glæde af længe, meget længere en primulaerne.
  De bedste hilsener
  KIrsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg plejer faktisk ikke at være så god til at have hverken primula eller orkide i stuen, men måske du får ret, det ville være dejligt :o)
   Go' søndag!

   Slet
 5. Hvor er den SKØN din orkide..jeg elsker orkideer..;-) Primulaerne de er så fantaske glade deres farver, desværre er jeg allergisk over for dem (og en masse andre blomster)når de kommer ind i stuerne, godt at så jeg har haven hvor alle de små skønheder kan nydes uden for meget nysen.

  Glade smil fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal nu ikke være ked af din allergi, der findes da også mange skønne grønne planter. Jeg har et par stående og de har de skønneste limegrønne blade. Det lugter da også lidt af sol og forår ;o)
   Go' søndag!

   Slet
 6. Hos mig står primulaerne ikke længe inde, de kan ikke lide det, så de bliver plantet ud i haven og pynter derude. Orkidéerne derimod er jeg vældig glad for at have herinde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Som jeg har skrevet i et tidligere indlæg plejer jeg heller ikke at være god til at have primula inde, men jeg tror jeg har givet dem for lidt vand tidligere. Meningen er at de skal i haven, men jeg er usikker på om jeg kan plante dem ud nu. For selvom det er mildt i vejret nu kan vi godt få mere frost, og kan de så tåle det???
   Go' søndag!

   Slet
 7. Ligesom tulipaner er det skønt at få de taknemmelige primulaer ind og give farve i stuen lige nu. Og at de så er lige så taknemmelige når de kommer udenfor gør bestemt ikke noget :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej jeg glæder mig lige så meget til at få dem ud i haven. De gamle vi har blomstrer flere gange om året, så jeg håber at disse vil gøre det samme.
   Go' søndag!

   Slet