søndag den 20. januar 2013

Fodspor i sne!På en dag - tidlig morgen med solskin kan man rigtig se, at dagene er blevet længere. Min sædvanlige morgensmøg 'i hegnet', som vi kalder det på min arbejdsplads. Blot to uger og mørket er forvandlet til dejlig morgensol. Man kan lige nå, at se genskindet fra morgensolen på grenene på det midterste billede og endelig kunne jeg mærke solens varme, ahhh! Der var nu heller ikke en vind der rørte sig :o)
Selv fuglene var tidligt oppe. Solsorten havde travlt med at fouragere under hækken, men den havde også været henne forbi det store træ. Der var rigtigt mange forskellige arter i dag og jeg forsøgte mig også med at tage billeder af dem, meeen man skal nu have et temmeligt godt øje for at se dem...!!

Lidt hen ad stien havde nogen moret sig med, at fange en gren med et bildæk, gad vide om de blir boende længe nok til at se grenen fylde hele dækket ud...!!

Der står det flotteste træ lige der i skellet og selv om det har været nogle kolde morgerner ind imellem, så har jeg nydt og beundret det store gamle træ lige meget hver gang.

Imorgen har jeg fri og så skal stueplanterne pusles og nusles - Godnat!

6 kommentarer:

 1. Fine billeder, det er nemt at mærke, at dagene længes, heldigvis det nyder vi.
  God fridag.

  SvarSlet
 2. Dejlige billeder og det er virkelig tydeligt nu at dagene bliver længere... så skønt - så skønt!!

  Jeg sidder her og smiler af dit ur øverst på bloggen, den arme stakkel der må lægge krop til sekundviseren... det kan da kun være gået efter først-til-mølle-princippet... he-he... ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne ikke stå for uret, men man kan jo også mene at det må være kedeligt at være timeviser...!

   Slet
 3. Gode vinterbilleder.
  Godt dagene længes. Jeg venter efter forår. For hver dag der går kommer vi en dag nærmere...
  Ønsker dig en dejlig fridag.

  SvarSlet
 4. Ja, det er så skønt at dagene længes. Når solen så oven i købet skinner, som den gør hos os i disse dage, så er vinteren slet ikke så dårlig :-)

  SvarSlet
 5. Og endnu en dag med sol fra morgen til aften, skønt!

  SvarSlet