fredag den 18. januar 2013

Roser på tilbud!

Den anden dag, da jeg alligevel skulle i Netto, havde de sat prisen på rosenbuketter ned til ti kr. bundtet. Mange så ganske vist ikke for godt ud, men det lykkedes mig at finde tre pæne bundter - skal det være, så lad det være.Og endelig kunne jeg fylde min gamle krystalvase fra mormor ud. Hver nat blir de stillet koldt, så holder de endnu længere og indtil videre har de stået og glædet mig i 3 dage nu. Herligt :o)


8 kommentarer:

 1. Ja, det var da et godt køb :-) Og en dejlig vase!

  SvarSlet
 2. Hvor er de smukke og man bliver altså bare så glad når man har en dejlig buket i stuen. Jeg elsker gammelt krystalvaser. De er smukke også uden blomster i.
  Jeg købte også roser til 10 kr buketten, 5 stk.
  Den næste dag hang de noget med hovedet, så det var af med knoppen og ned i en flot skål med vand. Nu står de og pynter på mit spisebord.

  God weekend til dig.
  Linda

  SvarSlet
 3. Lige efter nytår var det friske roser, de solgte for en 10´er, da købte jeg også 3 buketter. Men de er selvfølgelig færdige nu. Tillykke med din fine buket.

  SvarSlet
 4. Der er ikke noget bedre end en buket blomster - på nær sommerens flor i haven...
  Smuk er den.

  SvarSlet
 5. Dejlig buket i mormors vase, kan godt forstå at du nyder den :-)
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 6. Tak for jeres kommentarer, de er så hjertelig velkomne :o)
  Linda, jeg er så heldig at have haft en mormor og morfar der rejste meget og hjembragte diverse skønheder og ikke mindst nogle forældre der forstod at værdsætte tingene ;o)

  SvarSlet
 7. Jo flere jo bedre - og til den pris kan man da ikke la være :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet