torsdag den 7. marts 2013

Tilføjelse og beklagelse!

Jeg har lavet en tilføjelse til mit indlæg om billige havemøbler. 1001 pallets fandt jeg nemlig gennem en andens blog, så jeg beklager at jeg ikke fik det med i første omgang!


7 kommentarer:

 1. ja, man kan ikke være for omhyggelig med ophavsretten i disse tider.

  SvarSlet
 2. Lige det jeg også ville have sagt :)

  SvarSlet
 3. Nej, jeg så jo også, at en anden blogger ville lukke sin blog ned, fordi hun havde lavet en fejl og det synes jeg er synd, at det skal komme så langt mellem bloggere, at man ikke engang kan komme frem til en gensidig enighed, undskylde og så glemme.
  Men på den anden side, så skal den der har æren, jo så også have lov at have den.

  Da jeg startede min blog, havde jeg lagt et blomsterbillede ind som profilbillede. Jeg havde haft billedet på min gamle PC i flere år og huskede da ikke, hvor det var kommet fra, jeg synes bare, at det var pænt. Det viste sig så, at det var et af Claus Dalby's billeder og jeg fik faktisk også en temmeligt liden pæn kommentar fra ophavsmanden for, at have brugt billedet. Sådan kan det gå!

  Jeg har besøgt nogle sites, hvor det ikke er muligt at kopiere billeder fra og det synes jeg da er fair nok. Det skulle man måske bruge hvis man lægger billeder ud af egne kreationer. Så har man nemlig sikret sig selv og dermed andre samtidig.

  Nå, men den diskussion har selvfølgelig mange for og imod'er, og er noget man aldrig kan blive helt enige om, så for at være på den sikre side, må man vænne sig til, at spørge om lov til at låne billeder først.

  Derimod synes jeg, at det er noget andet at vise links til sites, som man har set andre steder, men derfor kan man jo godt lige nævne hvem, der inspirerede en til at skrive sit indlæg om linket!

  Tænker jeg...!

  SvarSlet
 4. Hej
  Jeg faldt over din dejlige blog, da du lagde en kommentar på Plateauets blog. Dejligt at se du bakker andre bloggere op, og det gjorde mig nysgerrig. Jeg glæder mig til at følge din blog. Jeg kan se du har gjort dig mange overvejelser omkring hvordan man sætter andres billeder ind mv. Bliv nu ikke forskrækket over de fejl man kan begå - håber at du kaster dig med hjertet ud i at blogge.
  Maria
  Den eksperimenterende have

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maria og velkommen til :o)
   Ja man kan sige, at jeg fik en hovedkulds oplevelse fra starten af med mit blogbillede, så jeg blev meget hurtigt opmærksom på det. Jeg har også flere gange set hos bloggere, at de skriver, at man må låne, men at man lige skal spørge først. Andre vil slet ikke have det og andre igen, skriver deres blognavn på billedet.
   Jeg synes at det er fair nok, så længe bloggeren selv har taget billedet.

   Nej jeg er ikke blevet skræmt væk, jeg har bare taget mine forholdsregler nu.
   Venligst Vibeke

   Slet
 5. Uha, det er nemt at træde folk over tæerne!! Men skulle du nogensinde se billeder på min blog du har lyst til at bruge, så må du bare forsyne dig. Jeg synes kun det er dejligt hvis vi kan dele og inspirere hinanden.
  God weekend
  Helle

  PS Jeg har selv taget alle billederne på min blog, så der kommer ingen advokater efter dig ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja man skulle tro at den slags ville gå med sikkerhedssko ;o)
   Du tager jo fantastisk flotte billeder, så hvem ved om jeg en dag kommer til at snige mig til at låne lidt ;o)
   Tak fordi du deler og skulle du imod forventning få lyst til at låne hos mig, er det helt ok, men jeg vil til gengæld gerne, hvis låner nævner, hvor de har billedet fra :o)
   Venligst Vibeke

   Slet